Twee Duffelaars op nationale verkiezingslijsten

08 Maart 2024

Twee Duffelaars op nationale verkiezingslijsten

Nora Bertels: 'Ik droom van een mooie toekomst voor mijn kinderen en kleinkinderen.'

Eind vorig jaar werd al duidelijk dat Vlaams Parlementslid Staf Aerts op de Kamerlijst zal staan. Groen Duffel is trots dat ook Nora Bertels, het andere Groenkopstuk uit de gemeente, op een nationale lijst komt.

Op 9 juni vinden er naast de Europese ook regionale en nationale verkiezingen plaats. Staf Aerts dingt van op een sterke 2e plaats mee voor een zetel in de Kamer. Nora Bertels vind je op de 14e opvolgersplaats voor het Vlaams Parlement.

Als gemeenteraadslid en schepen zette Nora Bertels zich de afgelopen decennia vooral in voor cultuur en natuur in Duffel. Daarnaast is ze ook vrijwilliger bij heel wat organisaties en staat ze altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken, anderen te helpen of een luisterend oor te bieden.

Nora Bertels wordt naar voor geschoven door GroenPlus, de 55+-werking van Groen. De partij vindt het belangrijk om deze generatie de aandacht te schenken die ze verdient. Nu al is ruim 1 Vlaming op 5 ouder dan 60 en dat zal de komende jaren nog toenemen.

Nora Bertels: ‘Als grootouder droom ik van een mooie toekomst voor mijn kinderen en kleinkinderen. Met goed georganiseerde kinderopvang, met eerlijke kansen en betaalbare hernieuwbare energie voor iedereen. Enkel met Groen is die mooie toekomst voor Vlaanderen mogelijk. Daarom smijt ik me volop in de komende campagne.’

Staf Aerts: ‘Ik ben blij dat ik samen met Nora campagne mag voeren. Haar ervaring, engagement en enthousiasme zijn onbetaalbaar! Het is fijn dat we die goesting met heel Vlaanderen kunnen delen.’