Oordoppen op maat tegen een mooie prijs

10 Januari 2024

Oordoppen op maat tegen een mooie prijs

Martijn Roelen: 'Op maat gemaakte oordoppen zijn de beste vorm van gehoorbescherming'

Zondag kan je in Duffel oordoppen op maat laten maken tegen een erg voordelige prijs. Jong Groen Duffel organiseert immers samen met Jeugdhuis Lanteirn en Hooratelier een groepsaankoop op maat gemaakte oordoppen. De samenaankoop kadert in een grote campagne die Groen-provincieraadslid Brend Van Ransbeeck in de hele provincie Antwerpen organiseert.

'Wanneer ik op feestjes feestende jongeren naast geluidsboxen zie staan zonder gehoorbescherming, dan denk ik: verdorie, ik hoop dat ze geen gehoorschade oplopen. Je gehoor herstelt zich niet: eens schade, altijd schade. Daarom is bescherming erg belangrijk', zegt Jong Groen-gemeenteraadslid Lise Switsers. 'Samen met Hooratelier organiseren we dan ook onze groepsaankoop oordoppen op maat. Je betaalt maar 139 euro, in plaats van de gebruikelijke prijs 169 euro.'

Martijn Roelen van Groen Duffel: 'Een geluidsniveau van 95 decibel, zoals op veel fuiven de norm is, kan al na een kwartier schade aan je gehoor veroorzaken. Op concerten en festivals staat de muziek soms zelfs nog luider, waardoor het maar een heel korte tijd veilig is voor je oren. Op maat gemaakte oordoppen zijn de beste vorm van gehoorbescherming, omdat ze perfect aangepast zijn aan jouw oren en ze volledig afsluiten van schadelijke geluiden en te luide muziek. Bovendien filteren ze de slechte en gevaarlijke tonen uit de muziek waardoor je oren goed beschermd zijn.'

Ook voor mensen met een snurkend lief

Slaapoordoppen kunnen je dan weer een betere nachtrust bezorgen, waardoor je batterijen na een feestje sneller weer opgeladen geraken. Daarom bieden we dit keer ook slaapoordoppen aan. Via de groepsaankoop kosten deze 90 euro in plaats van 100 euro.

Ben je geïnteresseerd om ook kwalitatieve oordoppen op maat te laten maken? Er zijn nog enkele plaatsen vrij tijdens het meetmoment op zondag 21 januari in jeugdhuis De Lanteirn in Duffel.

Inschrijven kan nog hier.