Cinema Plaza in Duffel ontvangt ruim 140 GroenPlussers

06 Maart 2022

Cinema Plaza in Duffel ontvangt ruim 140 GroenPlussers

Afgelopen zaterdag waren de leden van GroenPlus op bezoek in Cinema Plaza in Duffel voor hun nationale lentereceptie. GroenPlus Duffel is één van de grootste afdelingen in Vlaanderen. Het is dan ook geen wonder dat ze er de GroenPlussers uit heel Vlaanderen met open armen ontvingen met een hapje en een drankje. 

Door corona werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie nu een lentereceptie. Maar de goesting om samen te komen en elkaar te ontmoeten was er niet minder om. Ruim 140 GroenPlussers waren dan ook aanwezig in de tot cultuurzaal gerenoveerde oude cinema in Duffel.

Deze week is ook de week van de vrijwilliger. GroenPlus is een grote familie van vrijwilligers. De meeste 55+’ers zijn trouwens niet alleen actief bij GroenPlus. Ze engageren zich ook in de wereldwinkel, bij Natuurpunt, in een armoedevereniging, in de biolandbouw, in een vogelopvangcentrum … GroenPlus-voorzitter Mieke Vogels interviewde op de lentereceptie enkele GroenPlussers voor hun inzet. Zo bedankte ze alle vrijwilligers en zette GroenPlus hun werk in de kijker.

Daarnaast was er ruimte om bij te praten, bijvoorbeeld met ex-schepen Nora Bertels en Vlaams Parlementslid Staf Aerts.

Blik terug door hier de foto's te bekijken