Gloednieuwe Duffelse boodschappentas

03 Juli 2017

De boodschappentassen in 2014, de fietstassen van vorig jaar en de slabbetjes voor de allerkleinste Duffelaars bewezen het al. Duffelse gadgets vallen in de smaak. Deze zomer lanceerde de gemeente Duffel ons nieuw zomergadget. Een katoenen boodschappentas met de opdruk 'Ik zén van Duffel'. De boodschappentas is multifunctioneel én ecologisch. Je kan ze gewoon als tas gebruiken. Maar je kan ze ook compact opplooien en meenemen in je rugzak of handtas. Het gebruik van plastic zakjes wordt zo dus overbodig. De tas is vervaardigd uit 100 % ongebleekt, milieuvriendelijk katoen. "De 'ik-zén-van-Duffel-tas' is sowieso de musthave van deze zomer. Maar om Duffelaars extra te motiveren om ze ook echt te gebruiken, organiseren we een wedstrijd. Het enige dat je moet doen, is de tas deze zomer overal mee naartoe nemen." vertelt schepen van communicatie Staf Aerts.

"De bewijzen daarvan post je op onze Facebookpagina of op je eigen Instagramaccount met de hashtag #ikzenvanduffel.

Je mag je tas gerust meenemen naar de Grand Canyon in Amerika of de Taj Mahal in India, maar dat hoeft ook niet per se. Ook als je met je tas een terrasje gaat doen in Lier of een ijsje gaat eten in Mechelen maak je kans om in de prijzen te vallen. Uiteraard mag je ook gewoon in Duffel blijven: genieten van één van onze Duffelse zomerevenementen met je spullen in je Duffel-tas, picknicken in het Muggenbergpark met je tas vol lekkers, met een tas vol boeken onze bib uitwandelen of de tas gebruiken voor je boodschappen. Neem er een foto van en doe mee aan onze zomerwedstrijd."

Na de zomer, op 21 september, loten we onze winnaars. We verloten drie InDuffelBons met een waarde van 50 euro, 30 euro of 20 euro.