Brief van Staf

01 Juni 2024

Staf: 'De meest ecologische keuze moet de gemakkelijkste en goedkoopste keuze zijn.'

Hallo

Op zondag 9 juni trekken we met z’n allen naar de stembus. 

Een eerlijk inkomen, goede betaalbare zorg en een fair klimaatbeleid, dat zijn de uitdagingen van de komende jaren. De overheid moet de mensen ondersteunen die het nodig hebben. Zo bracht ik aan het licht dat de Vlaamse renovatiesubsidies vooral terechtkomen bij de rijkste mensen. Dat is onaanvaardbaar. En daarom maak ik graag werk van een eerlijkere samenleving voor iedereen.

Al jaren zet ik me in voor een gezonde toekomst voor alle mensen en de generaties na ons. Als mobiliteitsadviseur, schepen en nu als Vlaams Parlementslid. De meest ecologische keuze moet de gemakkelijkste en goedkoopste keuze zijn. Groene, betaalbare energie voor elk gezin, renovatiesteun voor wie het nodig heeft, beter en goedkoper openbaar vervoer …

Enkel met Groen zetten we in op maatregelen die goed zijn voor jouw portemonnee én onze planeet.

Mijn stevige inzet ging niet onopgemerkt voorbij. Het Nieuwsblad gaf me een prima rapport en waardeerde me als “een bezige bij en een dossiervreter”.

Vandaag sta ik op de tweede plaats voor het federale parlement. Met jouw stem zet ik dat werk met veel enthousiasme graag verder.

Staf Aerts
Vlaams Parlementslid
2e plaats Kamer