Brief van Nora

07 Juni 2024

Nora: 'Werk maken van goede kinderopvang, van betaalbare hernieuwbare energie en van eerlijke kansen voor iedereen …'

Hallo

Droom jij ook van een mooie toekomst voor je kinderen en kleinkinderen? Want dat is precies waarover de verkiezingen van 9 juni gaan. Werk maken van goede kinderopvang, van betaalbare hernieuwbare energie en van eerlijke kansen voor iedereen …

De inzet van de komende verkiezingen is zo belangrijk, dat ik je hierover deze mail stuur. Want het verrast je misschien niet, maar ik zet opnieuw mijn schouders onder deze campagne, omdat we voor cruciale jaren staan. Welke richting gaan we uit? 

Als gemeenteraadslid en schepen zette ik me lang in voor cultuur en natuur. En ook nu sta ik als vrijwilliger van heel wat organisaties nog altijd klaar om te helpen en te luisteren. Zo ben ik heel erg trots op het werk dat we verrichten in onze Duffelse Samentuin. En ik steek de handen uit de mouwen bij Natuurpunt en Oxfam Wereldwinkel. Daarnaast help ik ook geregeld mensen met een beperking op weekends en kampen, omdat iedereen recht heeft op vrije tijd. En ook bij Groen Plus blijf ik actief. We mogen als samenleving de waarde van senioren en hun bijdrage aan de wereld niet onderschatten. 

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om ook mijn compagnon de route Staf Aerts te vermelden. Het Nieuwsblad noemde hem terecht een “een bezige bij en een dossiervreter”. Het is dé man die van goedkope, hernieuwbare energie van bij ons echt werk maakt. Hij verzette de afgelopen jaren bergen werk in het Vlaams Parlement en ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook de komende jaren zal doen. Je vindt hem op de 2e plaats van de Groen-Kamerlijst.

Ik blijf bereid om ook jouw dromen waar te maken. Dat kan enkel met samenwerking, durf en daadkracht. Enkel met Groen. Daarom sta ik vol enthousiasme op de Vlaamse lijst!

Nora Bertels
14de opvolger Vlaams Parlement