Bert Wolput voorzitter Jong Groen

20 December 2018

Bert Wolput voorzitter Jong Groen

Na de verkiezingen van oktober hebben onze jongerenkandidaten de smaak te pakken. Ze gaan Jong Groen Duffel dan ook uitbouwen. Bert Wolput (22 jaar) wordt de nieuwe voorzitter van Jong Groen Duffel.

'Als trainer van Turnkring OGK en oud-scoutsleider weet ik dat de Duffelse jongeren bergen vrijwilligerswerk verzetten en hun mening en ideeën voor onze mooie gemeente hebben. Die meningen en ideeën willen we met Jong Groen op de Duffelse politieke agenda zetten. Dat kan door acties of natuurlijk ook gewoon via ons Jong Groen-gemeenteraadslid Lise Switsers,' vertelt Bert
Wolput.

Lise Switsers (24 jaar) zal vanaf 2019 als enige twintiger in de Duffelse gemeenteraad zetelen. 'Als enige jongere in de gemeenteraad voel ik toch heel wat verantwoordelijkheid op mijn schouders rusten. In de gemeenteraad zal ik steeds hameren op een sterk jeugdbeleid met natuurlijk een nieuwe fuifzaal', zegt Lise Switsers.

Jong Groen Duffel zit vol enthousiasme en je zal dan ook snel meer van hen horen. De eerste actie is volop in de maak. Wie zich wil aansluiten, kan steeds een mail sturen naar [email protected] of één van deze vijf jongeren gewoon even aanspreken.