Groen Duffel trakteert studenten op lokale aardbeien en kerstomaten

16 Juni 2024

Groen Duffel trakteert studenten op lokale aardbeien en kerstomaten

"Met deze actie willen we studenten een gezonde en duurzame boost geven tijdens hun intensieve studieweken," zegt Steven Meeus.

Groen Duffel zorgde zondag voor een smakelijke pauze tijdens de examenperiode. Vandaag trakteerde de partij studenten die samen studeren in De Peerle en de bibliotheek op verse, lokale aardbeien en kerstomaten.

In Duffel kan er al jaren samen gestudeerd worden tijdens de examenperiodes. Gemeenteraadslid Anne Resseler: "Sommigen vinden thuis de rust niet om zich te concentreren. Anderen hebben nood aan wat sociale druk om zich te focussen op de boeken. Hoe dan ook hebben de samenstudeerplekken in Duffel veel succes."

"Met deze actie willen we studenten een gezonde en duurzame boost geven tijdens hun intensieve studieweken," aldus Steven Meeus, voorzitter van Groen Duffel. "De aardbeien komen van het Bezenhof in de Rechtstraat, de kerstomaten van het Huis van de Tomaat uit de Zijpstraat. Door te kiezen voor lokale en seizoensgebonden voeding, steunen we de Duffelse landbouwers."

De actie werd enthousiast onthaald door de studenten, die de verse traktaties waardeerden als welkome afwisseling tijdens het studeren.